TeamUp trekt je toekomstige collega’s aan

De arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Je hebt moeite met het vinden van het juiste personeel. Meer hulpmiddelen inzetten zonder veel impact is mogelijk geworden door ons aanbod van werken-bij sites, een gepersonaliseerde mobiele app voor het aantrekkelijk maken van je zorg instelling, gebruik van een kandidaten portaal voor het snel afhandelen van informatie uitwisseling, videobellen of het digitaal goedkeuren van arbeidscontracten.

 Eigen medewerkers inzetten voor vinden nieuwe collega’s

 Incentive programma medewerkers

 Conversiegerichte werken-bij site

 Aantrekkelijker maken van je bedrijf

 Videobellen in de browser

 Efficiënte afhandeling van het recruitmentproces

Employer branding

Het aantrekkelijk maken van je bedrijf, dat heet employer branding. Mensen willen nu eenmaal liever werken voor een leuk bedrijf. Dit proberen we uit te stralen door jouw zorg instelling een stukje persoonlijker te maken door een gepersonaliseerde mobiele app en een werken-bij website.

Meer kandidaten in een kortere tijd

Je kunt de kandidaten groep uitbreiden, en dus je kans op een nieuwe medewerker vergroten, door de inzet van video bellen of het snel kunnen verwerken van kandidaten door middel van ons Sollicitanten Volg Systeem.

Wij bieden je passende oplossingen

Om jouw HR-recruitmentprocessen te optimaliseren beschikken wij over een groot aantal oplossingen zoals bijvoorbeeld een eigen werken-bij website en een mobiele app voor je onderneming. We houden hierbij rekening met je wensen, merkidentiteit en huisstijl. Nieuwsgierig? Download onze TeamUp mobiele app en krijg een indruk van de eenvoud en de mogelijkheden van mobiele communicatie.

Werken-bij site

Persoonlijke mobiele app oplossing

Beveiligd kandidaten portaal

Videobellen kandidaten

Maatwerk oplossing