TeamUp verhoogt je efficiëntie met software robots

Wil je repeterende beeldschermhandelingen in de kantoorprocessen verminderen? TeamUp helpt je hierbij met de inzet van software robots. Onze software robot zorgt dat de medewerkers meer tijd en aandacht hebben voor kwalitatieve werkzaamheden en persoonlijk contact met cliënten.

 Verhoogt de productiviteit

 Minder foutgevoelig

 Continue 24/7 beschikbaarheid

 Voert geen aanpassingen door in bestaande systemen

Software robots in de zorg

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de werkzaamheden binnen het kantoor repeterende handelingen zijn aan het beeldscherm. Een groot deel van deze handelingen kunnen worden geautomatiseerd door software robots. Veelal werd robot software ingezet bij grote bedrijven en waren de kosten erg hoog. Wij doen het anders. Wij bieden kleinschalige en betaalbare maatwerk robots.

Vermindering handmatige acties

De software robot vermindert het aantal handmatige administratiehandelingen, is minder foutgevoelig en waarborgt een snelle administratieve afhandeling. Hetgeen resulteert in tijdwinst, hogere productiviteit en meer aandacht voor kwalitatieve werkzaamheden en je personeel.

Wij bieden je een passende oplossing

Wij configureren een eigen gepersonaliseerde software robot die alle repeterende beeldschermhandelingen met grote nauwkeurigheid van je overneemt. Wil je live onze software robot aan het werk zien? Vraag een demo aan en zie onze software robot in actie! Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Software robots

Maatwerk oplossing