TeamUp zorgt voor interactie met je medewerkers

Wil je binnen je zorg instelling onder je medewerkers meer betrokkenheid creëren? TeamUp software is dé oplossing om je zorginstelling te personaliseren. De huidige samenleving is innovatief en razendsnel: uit onderzoek blijkt dat 83% van de verstuurde pushberichten binnen een uur worden gelezen. Juist daarom geeft TeamUp de voorkeur aan persoonlijk en direct contact tussen werkgever en medewerker. Een betrokken medewerker telt voor twee! TeamUp software ondersteunt en stimuleert een laagdrempelige en proactieve wederzijdse informatievoorziening in de zorg.

 Laagdrempelige digitale communicatie met je medewerkers

 Videobellen met één druk op de knop

 Versturen van persoonlijke (interactieve) pushberichten

 Digitaal accorderen en ondertekenen

Direct persoonlijk contact

Laagdrempelige digitale communicatie is van groot belang om in contact te komen én te blijven met je medewerkers. Met onze software behartigen we, door middel van videobellen in uw browser, de wens om werkrelaties op een simpele, snelle en vooral efficiënte manier te onderhouden. Op elk gewenst moment, binnen elk gewenste omgeving.

Tijdbesparing

Onze software draagt bij aan tijdsbesparing voor je medewerkers. Met behulp van digitale goedkeuringsprocessen, digitaal ondertekenen en directe communicatie door inzet van (interactieve) pushberichten informeer je de medewerkers kort en bondig en kom je de medewerker tegemoet in het vereenvoudigen van administratieve handelingen. Altijd laagdrempelig en persoonlijk!

Wij bieden je passende oplossingen

Om de interactie met je medewerkers te optimaliseren, richten wij voor je een mobiele app, tablet en desktopomgeving in. Op basis van een veilige stap voor stap benadering veranderen wij de huidige inkomende- en uitgaande communicatie in meerdere digitale communicatiekanalen.

Persoonlijke mobiele app oplossing

Videobellen

Beveiligd medewerker portaal