Meer verbeteringen en succesvolle verbeteringen: betere prestaties en betrokken medewerkers

Verbeteringen ontvangen van medewerkers is belangrijk in het proces van Continu Verbeteren. Wij bieden niet alleen de standaard mogelijkheid in onze mobiele app om medewerkers verbetersuggesties te laten geven, maar we bieden daarnaast een complete software tool om team gericht te werken, de kosten en baten inzichtelijk te maken en de totale effectiviteit van Continu Verbeteren vanuit het management te meten.

 

Talent bij medewerkers ontwikkelen en ontdekken

 

Inzicht in kosten en baten van verbetersuggesties

 

Medewerkers uitdagen om buiten hun reguliere werk een bijdrage te leveren aan verbeteringen

 

Team gericht aan de slag

 

Vergroten snelheid van veranderen

 

Gebaseerd op LEAN uitgangspunten en LEAN Black Belt ervaringen

Continu Verbeteren in de zorg

Meer handen aan het bed. Minder administratie. Vergrijzing die zorgt voor toenemende zorg. Kortom voldoende uitdagingen waar professioneel geschoolde medewerkers keihard nodig zijn. Deze professionals hebben ook ideeen hoe het dagelijkse werken makkelijker of beter kan. Door deze ideeën makkelijk kenbaar in bijvoorbeeld een Dagstart kunnen ze via het Digitale Verbeterbord besproken worden. Dit overzicht geeft niet alleen rust en duidelijkheid maar is tevens inspirerend en motiverend.

De praktijk van Continu Verbeteren

Als directeur of manager staat je elke dag voor de uitdaging om de operatie soepel te laten verlopen en ben je daarnaast verantwoordelijk voor succesvolle verbeterprojecten. Diverse onderzoeken geven aan dat slechts 30% van deze verbeterprojecten de beoogde doelen realiseert. Meer dan de helft van dit percentage wordt veroorzaakt door het gedrag van management en medewerkers. Tijd voor het inzetten van TeamUp Continu Verbeteren software en een ervaren LEAN Black Belt consultant die samen zorgen voor leuke, leerzame en vooral succesvolle veranderprojecten.

Wij bieden je een passende oplossing

Wil je een goed gesprek met een van onze Lean black belt consultants of wil je onze toolbox ervaren door een demo of proefversie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Continu Verbeteren toolbox