TeamUp beveiligt je bedrijfsinformatie

Wil je alle cliënt- en medewerkersgegevens versturen via een, conform de AVG en GDPR wetgeving, beveiligd kanaal? Onze TeamUp software, bestaande uit een mobiele app voor de medewerker, AVG toolbox en medewerkersportaal, helpen je om een veilige en vertrouwde communicatieomgeving te creëren voor de HR-afdeling, medewerkers en potentiële kandidaten.

 Ondersteuning van alle AVG processen en AVG verzoeken

 Minder kans op data lekken

 Medewerker- en kandidaten portaal

 2-factor authenticatie mogelijkheden

 Veilig video bellen

Vermindering van email verkeer

Het is en blijft een uitdaging om dagelijks de grote hoeveelheid email de baas te blijven op je kantoor. De kans op fouten of het lekken van data is aanwezig en het is tijdrovend om steeds weer terugkerende vragen en verzoeken af te handelen. Met onze software voldoet je direct aan de AVG en heb je een centraal punt voor communicatiekanalen.

Onder vier ogen.

Laagdrempelige digitale communicatie is van groot belang om in contact te komen én te blijven met je medewerkers. Met onze software behartigen we, door middel van videobellen in de browser, de wens om werkrelaties op een simpele, snelle en vooral efficiënte manier te onderhouden. Op elk gewenst moment, binnen elk gewenste omgeving. Bij video bellen is elk gesprek privé, omdat er een rechtstreekse peer-to-peerverbinding is. Er wordt geen data opgeslagen. Niemand kijkt of luistert mee. Je hoeft nergens in te loggen, waardoor je nooit te traceren bent. Je weet altijd zeker dat je je gesprekspartner onder vier ogen spreekt.

Wij bieden je passende oplossingen

Benieuwd hoe wij te werk gaan bij het beveiligen van je bedrijfsinformatie? Vraag een demo aan en zie hoe wij in de praktijk de AVG wetgeving uitvoeren en informatiebeveiliging toepassen op je medewerkerscommunicatie. Of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

mobiele-app

Mobiele app oplossing

Digitaal ondertekenen

Beveiligd medewerker portaal

videobellen

Veilig videobellen

Maatwerk oplossing