Vergroot en behoud de kennis en ervaring voor het uitvoeren van cliënt handelingen

Het kost veel tijd en geld om de handelingen bekwaamheden van jouw verpleegkundigen op diverse niveaus te monitoren en op peil te houden. Vaak ontbreekt het inzicht in de huidige situatie en ontbreken de tools om op een beheersbare manier, zonder impact op de planning en tijdsbesteding, stappen voorwaarts te zetten in kennisontwikkeling en kennishandhaving van verpleegkundigen bij het uitvoeren van handelingen op de client. Waar begin je en wat wil je op korte termijn bereiken? Hoe brengen we de juiste informatie naar de juiste plek op het juiste moment en hoe kunnen we papieren documenten voorkomen en kosten besparen? Hoe zorgen we ervoor dat de juiste informatie beschikbaar is in relatie tot onze kwaliteitsdoelstellingen en audits?

 

Bekwaamheden inventarisatie bij alle verpleegkundigen

 

Geen administratief gedoe meer bij aftoetsingen

 

Alle Villans protocollen digitaal beschikbaar en automatisch up-to-date

 

Medewerker kan eigen aftoetsmomenten inplannen

 

Inzicht in kennis ontwikkeling en -behoud

 

ISO 9001 PDCA cycles rondom bekwaamheden

Eindelijk inzicht in de kennis en ervaring op organisatie niveau

Elke bestaande en nieuwe verpleegkundige krijgt via een medewerker portaal de mogelijkheid om zelf aan te geven of ze bekwaam zijn bij de uitvoering van de handelingen die passen bij het niveau van de betreffende verpleegkundige. Tevens kunnen opmerkingen worden geplaatst en kunnen diploma’s of certificaten worden geüpload. Een coordinator kan vervolgens eenvoudig alle bekwaamheden valideren.

Werken via de mobiele app

De aftoetser hoeft niets meer te printen of voor te bereiden. Alleen al met deze besparing kunt u de oplossing al terugverdienen. Na goedkeuring in de mobiele app wordt de afhandeling automatisch uitgevoerd: HR krijgt de goedgekeurde PDF en de medewerker kan een certificaat via het medewerker portaal in zien.

Wij bieden je een passende oplossing

Wil je een goed gesprek met een van onze consultants of wil je onze oplossing ervaren door een demo? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.