Een krachtige en unieke combinatie van Continu Verbeteren en flexibele cloud applicaties voor de zorg

Wij zijn een jong en dynamisch IT-bedrijf met een missie. Een nieuwe speler in de zorg met een frisse blik op IT innovatie en Continu Verbeteren.

Wat is Continu Verbeteren?

Continu Verbeteren is een gewoonte waarbij wordt gesteld dat er altijd mogelijkheden zijn om de organisatie te verbeteren. Het is de toewijding om elke dag beter te worden, niet om een keer iets te veranderen. Als we niet elke dag werken aan verbetering, gaan we steeds verder achteruit. In essentie wordt alles met de tijd slechter. Op basis hiervan kan worden gesteld dat Continu Verbeteren niet iets leuks is om te doen (wanneer we tijd hebben), maar een verplichting voor bedrijven die willen blijven bestaan.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Met ons unieke software platform voor de zorg, boordevol slimme apps en cloud applicaties, verbeteren wij communicatiestromen tussen kandidaten, medewerkers, cliënten en kantoor. Stapsgewijs, zonder grote investeringen en risico’s én altijd betaalbaar.

Waarom Continu Verbeteren met TeamUp?

Ondanks dat Continu Verbeteren de focus kan hebben op alle facetten binnen de organisatie, kun je zien dat het aandeel van IT in het proces van Continu Verbeteren steeds groter wordt. Dat geldt voor de wijze waarop Continu Verbeteren wordt uitgevoerd en ondersteund, maar ook voor de IT gerelateerde verbetersuggesties die wij vanuit de praktijk voorbij zien komen.

Het volgende probleem doet zich vaak voor: je hebt geen IT afdeling of je IT afdeling heeft geen tijd waardoor de verbetersuggestie niet geselecteerd wordt voor de realisatie.

Wij bieden daarom zonder de inzet van je IT afdeling een flexibele software laag bovenop het bestaande zorg systeem waardoor je in staat bent om continu te vernieuwen door de inzet van je eigen medewerkers. Je krijgt steeds meer grip op IT. Je profiteert van nieuwe ontwikkelingen binnen het software platform en je bepaalt zelf of de software moet worden aangepast aan je eigen situatie. Dus samen met de Continu Verbeteren toolbox en onze kennis en ervaring op het gebied van Continu Verbeteren bieden wij alle ingrediënten die nodig zijn om jouw zorg instelling vanuit allerlei invalshoeken naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwsgierig naar wat TeamUp voor jouw organisatie kan betekenen? We helpen je graag persoonlijk verder.